Sponsored by:

Case Study: San Francisco Public Utilities Commission Digital Arts Panorama | MicroTiles Video Wall

 
Publication Type:
Case Study

Published / Updated:
Feb. 26, 2014

In the main lobby of the brand new building that houses the San Francisco Public Utilities Commission, contractors designed and installed a stunning 4’ tall by 58’ long curved interactive display wall comprising 160 Christie MicroTiles to inform, engage and educate people visiting the award-winning, LEED Platinumcertified building.

Get Your Free Copy

Already registered? Login Now

*
*
*
*
*
*

By clicking the button above, you agree to our Terms of Service and Privacy Policy and to allow your personal information to be shared with the sponsor of this content. Your information will NOT be shared with anyone else.